Badlandsin kuudes kierros paketissa!

Badlands Magazinen (urheilusivut) katsaus liigan kuudenteen kierrokseen:

Kauden kuudes kierros käytiin hyvin tasaisissa merkeissä, kun Badlands-liigan viidestä pelistä kolme päättyi tasapeleihin. Play-off-paikoista käydään tiukkaa vääntöä.

Kertooko tasureiden määrä valmentajien varovaisuudesta? Voimmeko päätellä, että pelit otetaan kauden tässä  vaiheessa varman päälle, turhia riskejä välttäen, kun play-off-viiva häämöttää aavikon väreilevässä horisontissa?

Kenties kyse onkin siitä, että valmennustiimit ovat saaneet pelikirjansa kuviot hiottua, ja taso alkaa olla joukkueiden kesken hyvin tasaista…

Liigassa nähtiin odottamaton muutos kun Mohawk Warriors -amatsonijoukkueen valmentaja jätti joukkueensa kentän laidalle potkimaan kiviä.

Viimeinen todistettu havainto valmentajasta on Black Gulfin tienoilla, jossa hän on astunut kauppalaivaan tiimin rahakirstu kainalossaan, tukevassa laitamyötäisessä.  Sigmar häntä suojelkoon kun joukkueen tytöt hänet löytävät…

Liigan riveihin siis tarvittiin kipeästi paikkausta. Ja odottamatta, kuin ihmeen kaupalla, aavikon hiekkaisille pelikentille marssi mystinen metsähaltioiden ryhmä, myllyttämiseen valmistautuneena.

True Kings of Asrai esitti välittömästi haasteen Puncroacseille, liigan pahamaineisille muiluttajaliskoille, ja pelasi kunnioitettavan tasapelin. Suorituksellaan haltiat lunastivat itselleen paikan liigassa, todistettuaan pysyvänsä hengissä kaksi puoliaikaa sauruksia vastaan…

Aika näyttää mihin liigan uuden tulokkaan rahkeet riittävät, ja millainen on vastaanotto Badlandsin yleisön keskuudessa.

Ja kierroksen tuloksiin…

Unusual Unknowns vs Moots Fighting Cocks: 0-0
Rotlanta Deathlords vs Worlds Edge Ogressors: 2-0
Puncroacs vs True Kings of Asrai: 2-2
Miners United vs Ostermark Sunbros: 1-1
Pestilens Pustules vs Orcland Riders: 1-2

Ja mitä tämä kaikki tarkoittaa liigatalukossamme?

1: Unusual Unknowns – 16 pts
2: Orcland Riders – 13 pts
3: Moots Fighting Cocks – 12pts
4: Rotlanta Deathlords / Miners United – 10 pts
—————————————- (playoff-viiva)
5: Puncroacs – 8 pts
6: Ostermark Sunbros – 6 pts
7: Pestilens Pustules / True Kings of Asrai – 4 pts
8: Worlds Edge Ogressors – 0 pts

Unusual Unknowns painaa omissa oloissaan, mutta muuten viivan tuntumassa on paljon kähinää… Mitään ei ole vielä siis kiveen hakattu.

Ja mitäs säätiedoituksessa sanotaan sivulla 37?  Hetkinen… Täällähän lukee
”Perfect Blood Bowl weather”!

Jätä kommentti